Rozan Snoek – host

Ik ben Rozan Snoek en ben sinds 2018 Host bij de Amsterdamse Jeugdtheaterschool. Ik heb zelf als kind ook op de AJTS gezeten en vond het daarom erg leuk om nog een rol te kunnen spelen bij de organisatie.

 

Zelf heb ik een enorme liefde voor theater en film en vind het daarom leuk om in een omgeving te werken, waar die liefde gedeeld wordt. De theaterlessen vond ik altijd erg inspirerend en leerzaam. Als host, kan ik op deze manier toch een bijdrage leveren aan de school, ook al ben ik wat anders gaan studeren.

 

Als host hoop ik ervoor te zorgen dat leerlingen zich veilig voelen, dat leerlingen weten waar ze moeten zijn, de docenten te kunnen ondersteunen en bereid ik de ruimtes voor de theaterlessen voor. Je zult mijn gezicht zien wanneer je naar buiten en binnen gaat, ik sta altijd open voor vragen en begroet je hopelijk binnenkort bij de deur!