Charlotte Bakker – spel

Theater is al sinds ik mij kan herinneren een groot onderdeel van mijn leven. Van jongs af aan sta ik op het toneel maar ik wist al snel wat ik echt wilde doen; theatermaker en docent worden. Sinds 2011 mag ik van mijn passie mijn beroep maken. En wat een feest is het toch iedere keer weer om met jongeren en kinderen de spelvloer op te stappen.

Muzikaliteit, lef, schakelen en geloofwaardig spel zijn belangrijke ingrediënten in mijn lessen. Ik focus op spelplezier en waarachtig spelen. Ik geloof niet dat je in een rol verdwijnt maar dat je een rol naar je toetrekt en eigen maakt. Hoe speel jij Titania of Oberon in Midzomernachtsdroom? Heel anders dan je buurman of buurvrouw, dat is zeker. Waarom? Omdat jij jij bent. Ik probeer dan ook iedereen in zijn of haar kracht te zetten en je te laten zoeken naar je eigen unieke kleurenpalet.