Vertrouwenspersoon

Nadège Chaumont is door de Amsterdamse Jeugdtheaterschool aangesteld als externe vertrouwenspersoon voor leerlingen, docenten en andere medewerkers. Als vertrouwenspersoon is zij aanspreekpunt voor kwesties rondom ongewenste omgangsvormen. Daarbij kun je denken aan vragen of situaties die te maken hebben met seksuele intimidatie, discriminatie, pesten en agressie. Als vertrouwenspersoon zorgt ze voor ondersteuning van leerlingen, docenten en andere medewerkers van de AJTS die last hebben van ongewenste omgangsvormen. 

Wie kan er contact met Nadège opnemen? 

Alle leerlingen, hun ouders en medewerkers die verbonden zijn aan de AJTS die te maken hebben (gehad) met ongewenste omgangsvormen kunnen haar benaderen. Dat kan zijn omdat je je verhaal kwijt wilt. Ook kan zij je meer duidelijkheid geven over de procedures van AJTS  ten aanzien van ongewenst gedrag, enzovoort. Wanneer je de situatie als storend of intimiderend ervaart, kun je Nadège inschakelen. Wat belangrijk is om te weten: wat er wordt besproken blijft vertrouwelijk. 

Laat ik mij even voorstellen: ik ben Nadège Chaumont en vanaf dit seizoen zal ik de rol van vertrouwenspersoon voor de Ajts op me nemen.  

In 2001 ben ik afgestudeerd aan de mime opleiding van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Sindsdien ben ik werkzaam geweest als docent en actrice in het culturele veld. Voor de Ajts heb ik jarenlang met veel liefde en plezier bewegings- en spellessen verzorgd en zelfs wat ondersteuning op kantoor gedaan.  

In 2008 haalde ik mijn bevoegdheid in yoga. In de jaren die volgden heb ik mij verder gespecialiseerd tot een Iyengar yoga docent op Level 3 en een betrokken moeder. Ik hou van groei en ontwikkeling.  

De afgelopen jaren is theater wat meer naar de achtergrond geschoven en mentoring van studenten op de academie voor theater en dansen de ontwikkeling van lichaam, geest en innerlijke gezondheid door middel van yoga en yogafilosofie meer op de voorgrond getreden.  

Dankzij de trainingen in de Method of Levels (gesprekstherapie) heb ik geleerd om een gesprekspartner te zijn die samen met je durft stil te staan bij de moeilijke momenten in het leven. 

Contact kan gezocht worden per mail of telefoon naar gelang de eigen voorkeur. 

Via nadege@chaumont.nl  of telefonisch: 0619134300