Joost Zonneveld – host

Ik ben Joost de Host. Ik ben een net afgestudeerde Docent Theater en ik heb een grote liefde voor hospitality.
Tijdens mijn afstuderen ben ik begonnen met het werken als host voor het AJTS. Het eerste gesprek met de collega’s van het AJTS voelde gelijk als een warm bad waar ik graag onderdeel van wilde zijn.
Het theater was voor mij de eerste plek waar ik mij thuis voelde. Het fijne is dat je ongegeneerd onderzoek kan doen naar wie je bent of wat je allemaal zou kunnen worden. Er is ruimte is om uit je schulp te kruipen en jezelf te verliezen in een verbeelding. Daarin vind ik het werken met kinderen geweldig. De onbevangenheid waar zij mee het podium op springen vind ik fantastisch om te zien. Om dit voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat de leerling zich veilig en vertrouwt voelt op de plek waar ze zijn en met wie ze zijn.
Als host vind ik het belangrijk dat iedereen, de leerlingen, de docenten en ouders een veilig en warm thuis gevoel te bieden. Ik sta altijd voor ze klaar met een glimlach, ik maak een gezellig of verlichtend praatje en ik zet mijn eigen scherpe gevoeligheid in om het gevoel van anderen in mijn omgeving in de gaten te houden.