Noa Tielens – bewegingsdocent

Mijn naam is Noa Tielens. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de opleiding docent dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en sindsdien werk ik als dansdocent, maker en danser. Als jonge danseres vond ik al snel mijn plezier in het delen van dans. Samen dansen en samen leren is wat ik nu nog steeds het liefste doe. Ik ben een speelse, toegankelijke en eerlijke docent en ga graag op zoek naar de grens tussen theater en dans. Bij de Amsterdamse Jeugdtheaterschool geef ik op zaterdagochtend bewegingsles en werk ik samen met Jelle Zijlstra met de productieklas.

Iedereen kan dansen, al weet niet iedereen dat van zichzelf. Ik werk vanuit de mogelijkheden van het lichaam en ga samen met jongeren op zoek naar wat beweging voor hen betekent. Ik geniet enorm van de openheid, nieuwsgierigheid en talenten van jongeren. Ik zet me dan ook met veel liefde in voor de individuele ontwikkeling van de spelers!