Theatersportwedstrijd 2018

auditie-theatersportwedstrijd-16-17Vind jij het leuk om te improviseren en wil je dit voor het publiek doen? Dan is de auditie voor de theatersportwedstrijd echt iets voor jou. Bij de theatersportwedstrijd treed je 20 minuten op, tijdens de SHOWROOM>> van de AJTS.

Als je beschikbaar bent op onderstaande dagen, dan kun jij je opgeven voor de auditie. Er kunnen 50 leerlingen meedoen, dus wees er snel bij. Alleen leerlingen van 11 jaar (groep 8) tot 18 jaar kunnen aan de auditie deelnemen.

Welke 4 dagen moet ik beschikbaar zijn als ik mee doe?

zaterdag 3 november: 1x de AUDITIE De auditie is op zaterdag van 16.00 uur (groep 1) of 17.00 uur (groep 2)  in gymzaal 1 – Met een grote groep leerlingen doe je tegelijkertijd auditie. Na de auditie krijg je binnen 10 dagen per post bericht of je wel of niet bent aangenomen.

10 én 17 november: 2x de TRAININGEN De trainingen zijn op zaterdag van 16.00 tot 17.30 uur in de gymzaal. – Als je bent geselecteerd, wordt je voorbereid op de Theaterwedstrijd die tijdens de Showroom plaatsvindt. Welke technieken kun je tijdens het improviseren gebruiken? En welke spelvormen zullen jullie toepassen?

24 november: 1x de SHOWROOM De Showroom is van 18.30 tot 22.30 uur in de theaterzaal van het MLA  –  de Theatersporters zijn een uur van te voren aanwezig om voor te bereiden. Tijdens de avond kijk je naar de scènes en om 21.20 uur treed je 30 minuten op. Je hoeft geen kaartje te kopen voor deze avond, want de AJTS houdt een plek voor je vrij.

WAT IS THEATERSPORT?

Bij theatersport krijgen verschillende teams (eenvoudige) theaterimprovisatieopdrachten. Na uitvoering van een opdracht door alle teams, wordt aan de zaal gevraagd welk team het best gepresteerd heeft. Er wordt gestemd met gekleurde kaartjes. Dit team krijgt een punt. Het team met de meeste punten heeft gewonnen!

Deelname aan de auditie, de trainingen en de Showroom is gratis