Elementaire klas: 12-18 jaar

Kijk waar nog plaats is>>

Lesduur: 3 uur (behalve locatie de Pijp)
Lesgeld: € 625 voor lange cursus van september tot april

Locatie: de Pijp
Lesduur: 1,5 uur
Lesgeld: € 225 voor een half seizoen
– van september tot december
– van januari tot april

Voor jongeren (2 groepen: VO klas 1+2 en VO 3 en hoger) die doorstromen uit een Basisklas óf net nieuw beginnen bij de AJTS. We proberen iedereen met de zelfde leeftijd en het zelfde niveau in te delen. In de Elementaire lange cursus van 24 weken krijg je spelles, beweging en filosofie van verschillende docenten. Proefles in december en optreden in april.

In de korte cursus van 12 weken krijg je spel en beweging van één docent. Als je toneel speelt is het net of je allerlei eenvoudige dingen zoals kijken, luisteren, voelen e.d. opnieuw moet leren. Op het toneel gelden andere wetten dan in het gewone leven. Je leert vanuit verschillende technieken (o.a. ‘de 7 energieën’) toneelspelen en word je je bewust van de ruimte op het toneel. Je gaat dit jaar ook aan een solo (een toneelstukje in je eentje) werken. Proefles in december en in april.

[maxbutton id=”2″ url=”https://www.ajts.nl/contact/leslocaties/” text=”informatie leslocaties”] [maxbutton id=”1″ url=”https://www.ajts.nl/inschrijven/” ]