Spelers gezocht

De Nationale opera zoekt voor de productie Lohengrin

2 acterende jongens (12-14 jaar). De Nationale Opera brengt tussen 11 november en 3 december 2023 acht voorstellingen van de opera Lohengrin (muziek: Richard Wagner, regie: Christof Loy) in Nationale Opera & Ballet in Amsterdam.

Voor deze voorstellingen is De Nationale Opera op zoek naar twee blonde jongens, tussen de 12 en 14 jaar. Het zou fijn zijn als ze toneel- en danservaring hebben. In de voorstelling figureert één jongen maar we hebben een dubbele bezetting nodig voor het geval een jongen ziek wordt.

 Repetities zijn gepland vanaf 27 september tot en met 8 november 2023 en de voorstellingen op 11, 14, 17, 20 ,23, 26 (matinee), 30 november en 3 december (matinee) 2023 in Nationale Opera & Ballet in Amsterdam. De avondvoorstellingen beginnen om 18:30 uur en de matinees om 13:30 uur (voor beiden geldt: eerder aanwezig zijn voor kap & grime). De jongens zullen 2 à 3 keer in de week moeten repeteren, zo veel mogelijk buiten schooltijd.

De auditie vindt plaats op maandag 12 juni tussen 17:45 en 20:00 uur in Nationale Opera & Ballet in Amsterdam, Waterlooplein 22.

Aanmeldingen voor deze auditie ontvangen we graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op 5 juni 2023 via e-mailadres: afdelingregie@operaballet.nl

Stuur alsjeblieft een paar recente foto’s mee (portret als ook full body), en de lengte en maten van de jongen.

 

Altijd al in een (korte) film willen spelen?

Hurricane (werktitel) is de derdejaarsfilm van regisseur Dirkje Duwel (Nederlandse Filmacademie). Drie vrienden krijgen te maken met de consequenties van hun aanstormende volwassenheid. Otis, Amira en Arthur – alledrie zestien – beleven een typische weekenddag, waarbij we ze volgen van speelplein naar snackbar, en van hun thuis naar hun vrienden. Hurricane zal een slice-of-life film worden over een hechte vriendschap, die onder druk komt te staan door het gevoel van machteloosheid die adolescentie met zich meedraagt.

Lijkt het je leuk om in deze korte film te spelen? Schrijf dan een kort berichtje waarin je iets over jezelf vertelt: Waarom lijkt dit je leuk? Wat is het wildste dat je ooit met je vrienden hebt meegemaakt? Wat vind je het vervelendst aan jong zijn? – en app (+31 618 17 05 93) of mail (hurricanedefilm@gmail.com) dit daar naar ons! Liefst ook met een foto van jezelf 🙂 Het lijkt ons super leuk om kennis met jullie te maken, wie weet tot snel!