Spelers gezocht

Publiek gezocht (16+)

Voor de voorstelling whatchamacallit  van choreografe Charlotte Goesaert zoeken ze publiek om de opnames/recordings van het stuk te maken!

Volgende week 2 februari doen ze om 13:00 uur bij Theater Brakke Grond te Amsterdam een interne gratis doorloop ( tot 14:15) van de voorstelling whatchamacallit. In deze voorstelling staat het publiek tussen de performers en tussen de installaties, vanwege privacy-redenen mogen ze betalend publiek niet filmen. Daarom doen ze deze besloten doorloop. Er is koffie en thee beschikbaar, we maken opnames voor een trailer en een registratie van het werk.

Kort over deze voorstelling:
Het is een op de 19e-eeuwse freakshows geïnspireerde performance-expositie van mensen dat voelt als een levend museum. Een voorstelling over perfecte/imperfecte lijven, over kijken en bekeken worden.

Alle informatie over de voorstelling en over het werk van Charlotte Goesaert kan je vinden in deze link: https://brakkegrond.nl/makers/245/charlotte-goesaert

Mocht je interesse hebben om om ons te helpen en een mooie voorstelling gratis te zien (achter de schermen). Stuur een bericht naar 0032495561630 of  charlottegoesaert@hotmail.com.

Acteurs gezocht voor Homesick:

Na het succes van Go F*ck yourself rocket gaan we een nieuwe voorstelling maken.(Recensie van de vorige voorstelling https://www.theaterkrant.nl/recensie/go-fck-yourself-rocket/amsterdamse-jeugdtheaterschool/Voor de theaterproductie “Homesick”  zijn we op zoek naar jongeren van alle nationaliteiten tussen de 15 en 20 jaar. We gaan een voorstelling maken over een thuis ver van huis vinden en hoe te dealen met het intens missen van dingen. Iedereen is welkom. Of je nou heimwee hebt of niet, als je maar zin hebt om in een professionele voorstelling te staan en te spelen voor publiek.

De repetities zijn in het Engels en we repeteren op woensdagavond en zaterdagmiddag. Ook als je 1 van de 2 momenten kunt ben je welkom. De première is op 9 maart in theater de krakeling Amsterdam. Wil je meedoen met dit project meld je aan via https://www.ajts.nl/homesick/ (Deelname is gratis)Vragen over het project; mail naar nina@ajts.nl

Altijd al in een (korte) film willen spelen?

Hurricane (werktitel) is de derdejaarsfilm van regisseur Dirkje Duwel (Nederlandse Filmacademie). Drie vrienden krijgen te maken met de consequenties van hun aanstormende volwassenheid. Otis, Amira en Arthur – alledrie zestien – beleven een typische weekenddag, waarbij we ze volgen van speelplein naar snackbar, en van hun thuis naar hun vrienden. Hurricane zal een slice-of-life film worden over een hechte vriendschap, die onder druk komt te staan door het gevoel van machteloosheid die adolescentie met zich meedraagt.

Lijkt het je leuk om in deze korte film te spelen? Schrijf dan een kort berichtje waarin je iets over jezelf vertelt: Waarom lijkt dit je leuk? Wat is het wildste dat je ooit met je vrienden hebt meegemaakt? Wat vind je het vervelendst aan jong zijn? – en app (+31 618 17 05 93) of mail (hurricanedefilm@gmail.com) dit daar naar ons! Liefst ook met een foto van jezelf 🙂 Het lijkt ons super leuk om kennis met jullie te maken, wie weet tot snel!