Jasmin Wijker – spelles

Mijn naam is Jasmin Wijker en in 2009 ben ik als Theaterdocent afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Na mijn afstuderen heb ik 7 jaar in Tel Aviv gewoond en gewerkt en richtte daar ‘House of Connection’ op. Een ontmoetingsplaats voor ouders en hun kinderen waar ze samen activiteiten als theater en beweging konden doen. In 2016 ben ik terug verhuisd met Nino en Mira, mijn tweeling van nu 9 jaar, en sindsdien wonen we met plezier in de Staatsliedenbuurt en geef ik les op verschillende basis en middelbare scholen.

Sprookjes, mythes en verhalen vind ik leuk om als startpunt te gebruiken en in mijn les is er altijd veel muziek en beweging. Ik vind het leuk om binnen mijn les mini voorstellingsmomenten te maken en in te spelen op wat er op dat moment ontstaat. We beginnen ergens en wat het wordt is altijd een verassing!  Beïnvloed door met wie ik werk en wat de groep laat zien. Dat creatieve maakt dat het nooit het zelfde is en dat maakt het een feestje om jullie les te geven!