Desiree van Haaren – beweging en spel

Ik ben Desiree van Haaren. Ik ben klein. Zeg maar iets van 1.57 m. Altijd al geweest. Om te voorkomen dat niemand me zag staan kreeg ik praatjes. Toneelstukjes. Dansjes. Liedjes. Zingen. Heel hard zingen. Zo ben ik de Amsterdamse Theater Academie gaan doen en werd ik opgeleid tot zelfstandig uitvoerend theatermaker.

En dat is ook precies wat ik nu ben. Actrice, theatermaker en theaterdocent. Zo heb ik een eigen locatie solovoorstelling “Cupido”, speel ik in theaterproducties van Toneel Haarlem, heb ik samen met Danielle Schel het platform “De Eenzamers” opgericht voor solo artiesten en geef ik ook nog les op Theatraal IJburg en de Theaterschool Almere. Van alles wat. Ook in mijn bewegingslessen vind je van alles wat. Bewegen vanuit theater en acteren met je lichaam. Zoeken naar theater in alledaagse dingen en het gewone leven zien als een toneelstuk.