Zomerweek Amstelveen 15-20 jaar

Zomer 2020:

Wil je deze zomer intensief en verdiepend aan de slag met theater? Een week lang werk je onder leiding van drie zeer ervaren theaterdocenten aan een uitdagend stuk op locatie.

 

We zitten op een unieke locatie, een klein openluchttheater in Amstelveen. Daar repeteren we de hele week en spelen er de laatste avond onze voorstelling. De voorstelling is openbaar toegankelijk. In geval van slecht weer hebben we een binnenruimte tot onze beschikking.

De eerste dag zal in teken staan van verdiepend spel. De docenten zullen je uitdagen in verschillende speelstijlen en improvisaties. We werken vanuit een script, maar ook vanuit eigen gemaakt materiaal. Het wordt een echte locatievoorstelling. We zullen ook een keer met elkaar ontbijten, lunchen en met elkaar koken.Op de laatste dag kunnen alle ouders/vrienden en familie komen kijken.

Wil jij deze zomer uitgedaagd worden op spel, schrik je niet van een tekst leren of een eigen scene maken en zit je bordenvol energie en ideeën, meld je dan snel (vóór 15 juni) aan! Het aantal plaatsen is beperkt.

Wanneer: dinsdag 11 t/m zaterdag 15 augustus
– dinsdag 11 van 11.00-15.00 uur
– woensdag t/m vrijdag van 10.30 – 16.30 uur
– zaterdag 14.00-20.30 uur
Voorstelling: zaterdag 15 augustus 19.00 uur (toegang gratis)
Kosten: (verlaagd naar) €185,- p.p.
Locatie: Openluchttheater Elsrijk | De Ruwiellaan 20 Amstelveen.
Deelnemers: Maximum aantal deelnemers per kamp is 22
Docenten: Vera van de Meeberg, Nico Tillie, Lizzy Hennequin

[maxbutton id=”1″ url=”https://www.ajts.nl/inschrijfformulier-zomerjeugdtheaterschool/” ]