Vanuit de Amsterdamse Jeugdtheaterschool organiseren we een aantal workshop die gerelateerd zijn aan theater. Voor alle leeftijden. Geef je nu op voor onze Sunday Specials en ontwikkel je!

Sunday Specials

Zondag 16 juni: Workshop: DeLaMar(Ontdek het theater)

Stem:

Het leuke aan stemmen inspreken is het toveren met woorden. Het is de manier waaróp je iets zegt, het gaat om hoe jij het hoort. Samen met stemactrice Floor Paul tover je jouw woorden om in klank, en leer je wat de juiste tone of voice is. Niet alleen voor films, maar ook voor in het theater. Samen ga je op zoek naar een personage en kijk je welke stem daarbij past. Hoe praat een opa die gek is op zijn kleinkind? Hoe praat een klein, zielig eendje in een animatie?

Floor Paul heeft een enorme passie voor stem en zang en werkt al meer dan 10 jaar als stemactrice. Ze is bijvoorbeeld de stem van Google.

Zang:

Zing jij met plezier onder de douche? Dan is dit voor jou! Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren zingen. Met de juiste begeleiding kan iedereen zijn of haar stem ontwikkelen tot een prachtig instrument.

Het enige belangrijke is: dat je helemaal VRIJ & VOLUIT kunt zingen. De focus ligt op plezier, samenzang en zeggingskracht.

Sydney Plummer komt uit New York. Zij verhuisde in 2016 naar Amsterdam om aan het Conservatorium van Amsterdam te studeren en in juni studeerde ze af met een bachelor in vocale jazz.

Spoken word:

Spoken word is een vorm van woordkunst waarbij verschillende soorten rijm en spreekwoorden met elkaar worden verweven in een ritmisch gesproken voordracht. Samen met Luan Buleshkaj leer je dansen met woorden. Je ontdekt hoe mooi en verrassend het is om met taal te spelen. In deze workshop zoek je samen naar je eigen unieke geluid en bewegingstaal. Spontaniteit, durf, en eerlijkheid zijn hierbij belangrijk. Onzekerheid wordt overwonnen, hartenkreten weken los.

Luan Buleshkaj is een woordkunstenaar in de breedste zin van het woord en een gevestigde naam in de Spoken-Word scene in Nederland. Luan staat bekend om zijn woordspelingen, taalvondsten, ritme en krachtige voordracht.