Inschrijven Speelweken: Start na de meivakantie!

Tijdens de 8-weekse Speelweken duik je samen met één van onze docenten in een theatermaakproces. Samen ga je op onderzoek welke verhaal jullie willen vertellen en ga je personages en scenes bedenken. We hebben verschillende thema’s/disciplines. o.a. Film acteren, Mime, Schrijven en Theater maken. Dit is voor iedereen leuk om aan mee te doen. Ook voor diegene die geen of weinig theaterervaring hebben zijn van harte welkom. Dus zin om nog even door te spelen? Meld je dan snel aan!

Groep 5/6: €100,- (8 weken – 1,5 uur)

Groep 7/8 & 12-18 jaar: €135,- (8 weken – 2 uur)

De betaling van het lesgeld kan op verschillende manieren een probleem vormen. Er bestaan verschillende mogelijkheden voor ondersteuning bij betaling van het lesgeld (o.a. Stadspas/ Jeugdfonds Sport en Cultuur/ AJTS Vriendenfonds). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@atjs.nl.

Meer informatie over de speelweken en het rooster vind u hier.

De Speelweken 2024

    Hierbij machtig ik de AJTS voor incasso van het lesgeld De betaling van het lesgeld kan op verschillende manieren een probleem vormen. Er bestaan er verschillende mogelijkheden voor ondersteuning bij betaling van het lesgeld. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@atjs.nl.
    IBAN: NL43INGB0009308821 t.n.v. st. amsterdamse jeugdteJAterschool Groep 5/6 = €110 Groep 7/8 = €140 Filmacteren= €140 Toneelschrijven= €140 Mime-methode = €150