Inschrijfformulier AUDITIE

via dit formulier meld je je aan voor de auditie op zaterdag 26 juni. Locatie: Spinoza Lyceum, Peter van Anrooystraat 8

  • Vult u hier het adres in waar wij de inschrijfbevestiging naartoe kunnen sturen
    Leerlingen mogen beide audities doen. Graag aangeven welke de voorkeur heeft, zodat we bij aanname voor beide klassen weten waar we de leerling kunnen plaatsen.
  • geef aan of uw zoon of dochter in een reguliere klas wil worden geplaatst bij afwijzing voor de auditie(s), of wil stoppen. Na afwijzing plaatsen wij de leerling of annuleren wij de inschrijving automatisch. Hierbij zijn de inschrijfvoorwaarden van toepassing.
  • Het fonds steunt leerlingen die anders niet aan de lessen zou kunnen deelnemen. Ik wil graag bovenstaand bedrag laten incasseren t.b.v. het Vriendenfonds
  • Vult u in van welke IBAN en tenaamstelling het Vriendenfonds uw donatie mag incasseren. Heeft u eerder al gekozen voor incasso van het LESGELD? Dan hoeft u hier niets meer in te vullen.
  • Zonder wijziging gaan wij uit van dezelfde gegevens omtrent telefoon, (mail)adres, bank en betaalwijze, leslocatie en dag van afgelopen seizoen. KORTING op het lesgeld wordt alleen toegepast bij overhandiging van de juiste documenten (kopie stadspas leerling met 6064-code of aangifte inkomstenbelasting 2020)
  • Bekijkt u hier de voorwaarden>>
    NB wij gaan zorgvuldig om als wij beeldmateriaal (genomen bij presentaties) plaatsen. Bij fotosessies voor een affiche nemen wij vooraf contact op met de ouders. Wij vermelden bij een foto niet de naam van de leerling, tenzij wij hier expliciet toestemming voor hebben gekregen.