De Productieklas (14+)

Doe auditie voor de productieklas op 16 juni 2024!

Wil jij ervaren hoe het is om een echte, avondvullende voorstelling te maken? Dan is de productieklas wat voor jou! In de productieklas maak je onder leiding van twee regisseurs (Denice de Muynck en Ayse Nur Salli) een voorstelling van ongeveer een uur. Je werkt vanuit een gegeven thema en voegt daar eigen inbreng en inspiratie aan toe. Je werkt het grootste deel van het jaar aan het ontwikkelen van de voorstelling.

Wat precies het thema gaat zijn blijft nog even geheim. Denice werkt graag vanuit tekst en Ayse Nur juist vanuit beweging. Het zal een fusie worden tussen deze twee uitersten waarbij jij als speler ook een belangrijke stem in het geheel zult hebben. Nieuwsgierig? Geef je op voor de auditie, ontmoet de makers en kijk of het wat voor je is. Als je niet wordt aangenomen, kan je gewoon doorstromen in een andere AJTS klas.

Auditie: 16 juni 2024 van 13.30 tot 15.30 uur, DeLaMar Theater, Artiesteningang, Leidsekade 91.
Stuur een mailtje naar info@ajts.nl met je naam en leeftijd en meld je aan!

Voor wie Leerlingen met spelervaring vanaf 14 jaar.
Lesduur 2 uur
Aantal lessen 27
Start vanaf woensdag 18 september 2024 (kijk hier voor alle lesdata)
Eind Eind maart/ begin april 2025
Kosten 785 euro

Let op! Geld mag nooit een hindernis zijn om niet mee te doen. Is het lesgeld moeilijk te betalen? Dan kijken we graag samen wat we er aan kunnen doen. We kunnen een aanvraag doen bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur, we kunnen aankloppen bij Stadspas Amsterdam of Stichting Sina. Ook hebben we een eigen Vriendenfonds waardoor het mogelijk is om iedereen op theaterles te krijgen. Wil je even overleggen? Mail lucille@ajts.nl of bel ons via  020 489 62 90.

WOENSDAG – RIVIERENBUURT/ BAARSJES – LOCATIE NOG ONBEKEND
18.00 – 20.00 uur.