Zomerweek in Amsterdam

Zit je in groep 7 of 8? Hou je van toneelspelen én heb je zin om 4 dagen lang in de zomervakantie intensief met theater aan de slag te gaan? Dat komt goed uit: doe dan mee aan de zomerweek!!

Je werkt – onder leiding van twee theaterdocenten – aan een kleine voorstelling op locatie. De eerste dag krijg je spelles, theatermaken en beweging. De dagen erna maken we met de groep scènes voor de voorstelling. Op de laatste dag kunnen alle familie en vrienden komen kijken.

Je neemt je eigen lunch mee en wij zorgen voor drinken en wat lekkers. Om mee te doen heb je geen ervaring nodig, wel zin om samen te werken en een flinke dosis energie. Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt. Zit je al op de AJTS? Stuur dan een mail naar info@ajts.nl Nieuwe leerling? klik op de button hieronder:

inschrijven

Datum:           Dinsdag 20 augustus t/m vrijdag 23 augustus 2019
Tijden:            Elke dag van 10.00-15.00 uur
Voorstelling: Vrijdag 23 augustus 14.00 uur (gratis)
Kosten:           Early bird: €155 (betaling vóór 1 juni) / €170 (na 1 juni) / €150 bij inkomen onder modaal / €80 bij stadspas
Locatie:          Gebouw Nowhere, Madurastraat 90, Amsterdam
Deelnemers: maximaal 20.

Al vroeg in het jaar zijn wij contractueel gebonden aan locatie en medewerkers.
Daarom vindt na inschrijving incasso van de volledige contributie à € 155 (of kortingsbedrag) plaats. U kunt een verzoek indienen bij ons secretariaat voor incasso in 2 termijnen. Hiervoor rekenen wij € 15 incassokosten. Bij annulering (via info@ajts.nl) kan een gedeelte van het lesgeld worden terugbetaald*.

*Restitutiebedragen ZOMERWEEK
bij annulering tot 1 juni, retour van volledig lesgeld betaald: € 100
bij annulering van 1 juni-1 juli, retour van volledig lesg betaald: € 50
Bij annulering na 1 juli en in geval van gespreide incasso vindt geen restitutie plaats