Zomerkampen 2023

Ook zo’n zin in toneelspelen? Of ben je nieuwsgierig? Heb je zin om 4 dagen lang met theater aan de slag te gaan? Doe mee! Je werkt intensief – onder leiding van twee theaterdocenten aan een theatervoorstelling

ZOMERKAMP FILM 

LOCATIE: Ketelhuis, Pazzanistraat 4
WEEK: 22 t/m 25 augustus elke dag van 10.00 tot 15.00 uur
VOOR WIE: Voor alle leerlingen tussen 12 en 15 jaar
LESGELD: 195 euro voor de hele week of 10 euro met stadspas. Zijn de kosten een probleem? Neem even contact met ons op.

In deze film4daagse leer je de fijne kneepjes van het vak filmacteren. Je zal zelf voor de camera staan, kijkt materiaal terug, analyseert en leert verschillende technieken om de sterren van de hemel te spelen. En dat allemaal midden in hét filmhuis van de Nederlandse Film: Het Ketelhuis.

INSCHRIJVEN

ZOMERKAMP IN THEATER DE KRAKELING (VOL)

LOCATIE: Theater de Krakeling, Pazzanistraat 15
WEEK: 22 t/m 25 augustus óf 29 augustus t/m 1 september (VOL), elke dag van 10.00 tot 15.00 uur (VOL)
VOOR WIE: Voor alle leerlingen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs
LESGELD: 195 euro voor de hele week of 10 euro met stadspas. Zijn de kosten een probleem? Neem even contact met ons op.

We werken samen met de unieke locatie Jeugdtheater de Krakeling op het Westergasterrein midden in het Westerpark! Daar repeteren we alle dagen en spelen er de laatste dag onze voorstelling voor ouders/familie/vrienden en mensen uit de buurt. Bij zonnig weer kunnen we zelfs lekker picknicken in het park.

De eerste dag krijg je les op het gebied van spel, theatermaken en beweging. De dagen daarna maken we met de groep scènes voor de voorstelling. Op de laatste dag kunnen alle familie en vrienden komen kijken. Je neemt je eigen lunch mee en wij zorgen voor drinken en wat lekkers. Om mee te doen heb je geen ervaring nodig, wel zin om samen te werken en een flinke dosis energie.

 

SUMMERSCHOOL IN INTERNATIONAAL THEATER AMSTERDAM (VOL)


LOCATIE: Internationaal Theater Amsterdam, Leidseplein 26
WEEK: 29 t/m 1 september, elke dag van 10.00 tot 15.00 uur
VOOR WIE: Voor alle leerlingen uit de eerste t/m de derde klas van het middelbaar onderwijs
LESGELD: 195 euro voor de hele week of 10 euro met stadspas. Zijn de kosten een probleem? Neem even contact met ons op.

Wil je deze zomer intensief en verdiepend aan de slag met theater? En nieuwe mensen ontmoeten? Kom dan naar ITA Summerschool. Een week lang werk je onder leiding van twee ervaren theaterdocenten, aan een stuk in Internationaal Theater Amsterdam. We zitten op een unieke locatie, midden op het Leidseplein waar de stad aan ons voorbij raast. Daar repeteren we de hele week en spelen er de laatste avond onze voorstelling. De voorstelling is openbaar toegankelijk. Bij zonnig weer kunnen we zelfs lekker picknicken in het Vondelpark of zelfs een beetje locatie-theater maken. De eerste dag zal in teken staan van verdiepend spel. De docenten zullen je uitdagen in verschillende speelstijlen en improvisaties. We werken vanuit een script, maar ook vanuit eigen gemaakt materiaal. Op de laatste dag kunnen alle ouders/vrienden en familie komen kijken. Wil jij deze zomer uitgedaagd worden op spel, schrik je niet van een tekst leren of een eigen scène maken en zit je boordevol energie en ideeën, meld je dan snel aan!

inschrijven Zomerkamp 2023

  • Meer informatie over de Zomerkampen vind u hier: www.ajts.nl/zomer
    Hierbij machtig ik de AJTS voor incasso van het lesgeld van €195,-. De betaling van het lesgeld kan op verschillende manieren een probleem vormen. Er bestaan er verschillende mogelijkheden voor ondersteuning bij betaling van het lesgeld. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@atjs.nl.