Toneelschrijven 14 +

Speelweken

Tijdens de 8-weekse Speelweken duik je samen met één van onze docenten in een theatermaakproces. Samen ga je op onderzoek welke verhaal jullie willen vertellen en ga je personages en scenes bedenken. We hebben verschillende thema’s/disciplines. o.a. Film acteren, Kleinkunst/ Stand up comedy, Schrijven en Theatermaken. Dit is voor iedereen leuk om aan mee te doen. Ook voor diegene die geen of weinig theaterervaring hebben zijn van harte welkom. Dus zin om nog even door te spelen? Meld je dan snel aan!

Toneelschrijven en maken (€135 – 8 weken)Voor jongeren van 14 jaar of ouder

Heb jij altijd al eens in de stoel van de regisseur, of de toneelschrijver willen zitten? Heb je een grote fantasie, een hoofd vol ideeën en sta je te popelen om jouw eigen werk op het toneel te zien? Meld je dan aan voor de Workshopreeks ‘Toneelschrijven en maken’!

Tijdens deze workshops krijg je een introductie in de wereld van het theater maken. In samenwerking met een toneelschrijver en een theaterdocent krijg je de tools aangereikt om een scene te schrijven en hoe je deze op theatrale wijze op het toneel weet te zetten. Je stapt in een snelkookproces waarin je een idee uitwerkt en aan het einde van de reeks mag presenteren aan een klein publiek.