THEATERWEEK gr. 7 en 8

Voor wie: leerlingen uit gr. 7 of 8 in seizoen 2020-2021, van binnen én buiten de AJTS.

THEATERWEEK 2: donderdag 19 t/m zondag 22 augustus 2021
Dag 1 van 9.00-14.00 uur, overige dagen van 10.00-15.00 uur
Voorstelling:  zondag 22 augustus 14.00 uur (toegang gratis)

Kosten: €180 – Stadspas? De Gemeente betaalt de contributie!
Locatie: Openluchttheater Elsrijk | De Ruwiellaan 20, Amstelveen
Deelnemers: Maximaal 20

Hou je van toneelspelen? Nieuwsgierig naar theater en heb je zin om 4 dagen lang in de zomervakantie intensief met theater aan de slag te gaan? Je werkt intensief – onder leiding van twee theaterdocenten – aan een voorstelling op locatie.

We zitten op een unieke locatie, een klein openluchttheater in Amstelveen. Daar repeteren we de alle dagen en spelen er de laatste dag onze voorstelling voor ouders/familie/vrienden en mensen uit de buurt. In geval van slecht weer hebben we een binnenruimte tot onze beschikking.

De eerste dag krijg je les op het gebied van spel, theatermaken en beweging. De dagen erna maken we met de groep scènes voor de voorstelling. Op de laatste dag kunnen alle familie en vrienden komen kijken.

Je neemt je eigen lunch mee en wij zorgen voor drinken en wat lekkers. Om mee te doen heb je geen ervaring nodig, wel zin om samen te werken en een flinke dosis energie.

Bij afgelasten vanwege Coronamaatregelen van de overheid wordt reeds betaald lesgeld geretourneerd (minus 15 euro administratiekosten).

Schrijf je snel in, want vol is vol!

[maxbutton id=”1″ url=”https://www.ajts.nl/inschrijfformulier-theaterweek/” text=”inschrijven” ]

Openluchttheater Elsrijk Amstelveen
klik en ga naar Google Maps