WinterjeugdteJAterschool

Voorstelling op 7 januari 2018

U bent van harte welkom bij de voorstelling op 7 januari om 14.30 uur. De voorstelling is gratis te bezoeken en er is geen reserveringslijst. Locatie: Nowhere , Madurastraat, amsterdam >>

Tot dan!

__________________________________________

Na het enorme succes van de zomerjeugdteJAterschool, nu ook een winterjeugdteJAterschool!

Voor kinderen uit groep 7 en 8

Wie droomt er niet van: een voorstelling maken op locatie in de kerstvakantie! Samen het nieuwe jaar vieren, repeteren, warme chocolademelk drinken en rond een vuurkorf taart eten. 

Hou je van toneelspelen? Nieuwsgierig naar theater en heb je zin om 4 dagen lang in de kerstvakantie intensief met theater aan de slag te gaan? Je werkt intensief – onder leiding van twee theaterdocenten – aan een kleine voorstelling op locatie.

De eerste dag krijg je les op het gebied van spel, theatermaken en beweging. De dagen erna maken we met de groep scènes voor de voorstelling. Op de laatste dag kunnen alle familie en vrienden komen kijken.

Je neemt je eigen lunch mee, wij zorgen voor drinken en wat lekkers. Om mee te doen heb je geen ervaring nodig, wel zin om samen te werken en een flinke dosis energie. Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven kan tot uiterlijk 1 december

Geef je HIER op >>

Datum: Donderdag 4 januari t/m zondag 7 januari 2018.
Tijden: Elke dag van 10.00-15.00 uur. (laatste dag van 10.00 – 16.00. Voorstelling 14.30)
Kosten: €160.
Korting: Stadspas? Jongerencultuurfonds? de ING maakt het voor leerlingen mogelijk om mee te doen. Mail ons! >>
Locatie: Nowhere , Madurastraat, amsterdam >>
Deelnemers: Maximum aantal deelnemers is 20