Perry Zobdeh – Host

Mijn naam is Perry Zobdeh, ik ben 26 jaar en ik werk als Host bij de AJTS.

Van jongs af aan ben ik al bezig met acteren, dansen en zingen. Zo ging ook ik vroeger naar de jeugdtheaterschool. Hier heb ik jaren lang plezier beleefd. Mijn passie voor dansen, zingen en acteren is er altijd al geweest. Samen met mijn zussen ging ik altijd optreden op elke verjaardag en evenement. Elke mogelijkheid greep ik aan om in de schijnwerpers te zijn.

PerHelaas werd ik ouder en besloot toen dat ik graag wilde studeren. Hierdoor had ik minder tijd voor mijn passie. Toen ik de vacature als Host bij de AJTS op Facebook voorbij zag komen wist ik gelijk dat ik bij de AJTS wilde werken. Dat ik nu als Host bij de AJTS werk vind ik dan ook fantastisch. Zo kan ik toch nog een heel klein beetje bezig zijn met mijn passie. Het is dan ook heerlijk om de leerlingen van AJTS bezig te zien met hun passie. Zo denk ik weer terug aan mijn fijne kinderjaren..