Dependance Oost – woensdag

dependances-oostOp onze dependance locatie in Oost, Madurastraat 90 (Gebouw van Nowhere) bieden wij 2 theatercursussen van 12 lessen aan op woensdagmiddag. Aan het eind van de cursus mogen ouders een kijkje nemen in de les.

Wilt u weten of dit wat voor uw zoon of dochter is? Op woensdag 14 december kunt u kijken in de openbare les. Geeft u dit dan aan bij de opmerking in het inschrijfformulier.

Inschrijven >>
Meer weten over het lesgeld>>
Waar is deze locatie?>>
Lesrooster dependances>>

Basisklas 5/6

Voor leerlingen uit groep 5 en 6 van het basisonderwijs in de leeftijd van 8 – 10 jaar. De cursus bestaat uit 12 weken spelles van 1 uur per week, incl. 1 openbare les. In de basisklas 5/6 leer je het verschil tussen spelen en toneelspelen. We werken veel vanuit beweging. Voor toneelspelen is het belangrijk dat je je fantasie en verbeeldingskracht gebruikt.

Basisklas 6/7

Deze klas wordt ingericht met doorstroomleerlingen uit groep 6 en nieuwe leerlingen uit groep 7. De cursus bestaat uit 12 weken spelles van 1 uur per week, incl. 1 openbare les.

Basisklas 7/8

Voor leerlingen uit groep 7 van het basisonderwijs in de leeftijd van 10 – 12 jaar. De cursus bestaat uit 12 weken spelles van 1,25 uur per week, incl. 1 openbare les. In basisklas 7/8 leer je dat toneelspelen heel erg te maken heeft met reageren op je tegenspeler. Je leert nu improviseren en ontdekt hoe je je toneelspel het best op het publiek overbrengt.

Elementair 12+

Voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs tussen 12 en 17 jaar. De cursus bestaat uit 12 weken spelles van 1,5 uur per week, inclusief de openbare les. Aan het eind van de cursus van september tot december heb je een openbare les. Aan het einde van de cursus van januari-april presenteer je in een theater, samen met klassen van de hoofdlocatie.

* de lessen zullen doorgang vinden bij minimaal 9 leerlingen