Dependance Buitenveldert – Woensdag

Kindercampus ZuidasOp de locatie Buitenveldert in basisschool Kindercampus Zuidas aan de Antonio Vivialdistraat 15, bieden we theatercursussen aan van 12 lessen op woensdagmiddag voor kinderen van groep 5 t/m 8. Aan het eind van de cursus mogen de ouders een kijkje nemen tijdens de openbare les.

logo-kindercampuszuidasInschrijven >>
Meer weten over het lesgeld >>
Waar is deze locatie? >>
Rooster dependances >>

Basisklas 5/6/7

Voor leerlingen uit groep 5/67 van het basisonderwijs in de leeftijd van 8 – 10 jaar. De cursus bestaat uit 12 weken spelles van 1,25 uur per week, incl. 1 openbare les. In basisklas 5/6/7 leer je dat toneelspelen te maken heeft met reageren op je tegenspeler. Je leert nu improviseren en ontdekt hoe je je toneelspel het best op het publiek overbrengt.

€ 140 in één keer Dependance basisklas 5/6/7 € 105 € 50 € 155

Basisklas 7/8

Voor leerlingen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs in de leeftijd van 10 – 12 jaar. De cursus bestaat uit 12 weken spelles van 1,25 uur per week, incl. 1 openbare les. In basisklas 7/8 leer je dat toneelspelen te maken heeft met reageren op je tegenspeler. Je leert nu improviseren en ontdekt hoe je je toneelspel het best op het publiek overbrengt.

€ 140 in één keer Dependance basisklas 7/8 € 105 € 50 € 155

Wat is het verschil tussen de hoofdlocatie en dependances? 

De AJTS maakt verschil tussen de de theaterlessen op de hoofdlocatie en de dependances. De lessen op de hoofdlocatie zijn 24 weken, duren iets langer en zijn inhoudelijk verdiepender. Om kinderen kennis te laten maken met theater en de (financiële) drempel zo laag mogelijk te houden, zijn de lessen op een dependance 12 weken, korter van duur en in de eerste plaats gericht op kennismaking met theater. We houden 2 rondes van 12 weken per jaar waar je na de eerste 12 weken door kunt stromen naar de volgende.

* de lessen zullen doorgang vinden bij minimaal 9 leerlingen