leslocatie De Pijp – donderdag

mla van ostadeOp de locatie aan de Van Ostadestraat 103 (Montessori Lyceum MAVO) biedt de amsterdamse jeugdteJAterschool theatercursussen van 12 lessen aan op donderdagmiddag.  Aan het eind van de cursus mogen ouders een kijkje nemen in de les.

inschrijven nieuwe leerling inschrijven doorstromer

naar KORTE CURSUS naar LANGE CURSUS

Welke lessen kun je op deze locatie volgen?

Basisklas 5/6

Voor leerlingen uit groep 5 en 6 van het basisonderwijs in de leeftijd van 8 – 10 jaar. De cursus bestaat uit 12 weken spelles van 1,25 uur per week, incl. 1 openbare les. In de basisklas 5/6 leer je het verschil tussen spelen en toneelspelen. We werken veel vanuit beweging. Voor toneelspelen is het belangrijk dat je je fantasie en verbeeldingskracht gebruikt.
Lesgeld: € 140

Basisklas 6/7

Deze klas wordt ingericht met doorstroomleerlingen uit groep 6 en nieuwe leerlingen uit groep 7. De cursus bestaat uit 12 weken spelles van 1,25 uur per week, incl. 1 openbare les. Het programma is als de 5/6 klas, maar dan iets ouder van opbouw.
Lesgeld: € 140

Basisklas 7/8

Voor leerlingen uit groep 7 van het basisonderwijs in de leeftijd van 10 – 12 jaar. De cursus bestaat uit 12 weken spelles van 1,5 uur per week, incl. 1 openbare les. In basisklas 7/8 leer je dat toneelspelen heel erg te maken heeft met reageren op je tegenspeler. Je leert nu improviseren en ontdekt hoe je je toneelspel het best op het publiek overbrengt.
Lesgeld: € 160

Elementair VO – halfjaarscursus

Voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs tussen 12 en 18 jaar. De cursus bestaat uit 12 weken spelles van 1,5 uur per week, inclusief 2 openbare lessen.
Lesgeld: € 160

* de lessen vinden doorgang bij minimaal 9 leerlingen