Filmacteren: 12-15 jaar

Speelweken

Tijdens de 8-weekse Speelweken duik je samen met een van onze docenten in een theatermaakproces. Samen ga je op onderzoek welke verhaal jullie willen vertellen, ga je personages en scenes bedenken. En aan het einde van deze 8 weken laten jullie zien wat jullie hebben gemaakt aan je familie en vrienden. Dit is voor iedereen leuk om aan mee te doen. Ook voor diegene die geen of weinig theaterervaring hebben zijn van harte welkom.

Theatermaken12 – 15 jaar  (€135-8 weken)

In 8 weken tijd word jij een theatermaker!Als je theater gaat maken, wat komt daar dan bij kijken? Hoe kom je van niets naar iets?

Samen met de docent/maker ga jij in deze 8 weken een kleine voorstelling maken. Jullie gaan op onderzoek wat jullie inspireert om theater over te maken. Dat kan bijvoorbeeld vanuit je eigen herinnering, een inspiratiebron of jullie gezamenlijke verbeelding als groep. Om vervolgens die ideeën tot ontroerende performances, grappige teksten en karakteristieke personages uit te bouwen. Deze 8 weken wordt afgesloten met een presentatie voor een klein publiek.

Filmacteren: 12-15 jaar

  • Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw aanmelding compleet te maken.