Zomerjeugdtheaterschool (10-12 jaar)

Voor wie: 10-12 jaar  (groep 7 of 8 in seizoen 2019-2020) van binnen én buiten de AJTS
Wanneer: ma 6 t/m do 9 juli 2020, elke dag van 10.00-15.00 uur, donderdag 9 juli van 14.00 – 18.30 uur.
Voorstelling: do 9 juli 17.30 uur (gratis)
Kosten: €nnb
Locatie: Openluchttheater Elsrijk | De Ruwiellaan 20, Amstelveen
Docenten: Lobke Band en Lizzy Hennequin.  
Deelnemers: Maximaal 22

Hou je van toneelspelen? Nieuwsgierig naar theater en heb je zin om 4 dagen lang in de zomervakantie intensief met theater aan de slag te gaan? Je werkt intensief – onder leiding van twee theaterdocenten – aan een voorstelling op locatie.

We zitten op een unieke locatie, een klein openluchttheater in Amstelveen. Daar repeteren we de alle dagen en spelen er de laatste dag onze voorstelling voor ouders/familie/vrienden en mensen uit de buurt. In geval van slecht weer hebben we een binnenruimte tot onze beschikking.

Je werkt onder begeleiding van twee theaterdocenten aan een kleine voorstelling. De eerste dag krijg je spelles, theatermaken en beweging. De dagen erna maken we met de groep scènes voor de voorstelling. Op de laatste dag kunnen alle familie en vrienden komen kijken. Je neemt je eigen lunch mee en wij zorgen voor drinken en wat lekkers.

* Al vroeg in het jaar zijn wij contractueel gebonden aan locatie en medewerkers. Daarom vindt na inschrijving incasso van de volledige contributie (of kortingsbedrag) plaats. U kunt een verzoek indienen bij ons secretariaat voor incasso in 2 termijnen. Hiervoor rekenen wij €15 incassokosten. Bij annulering (via info@ajts.nl) kan een gedeelte van het lesgeld worden terugbetaald. Betalings- en restitutievoorwaarden