De Productieklas (14-20 jaar)

deze pagina is binnenkort helemaal up-to-date!

Wat: Productieklas 2021
Leeftijd: 14 – 20 jaar (niet voor eindexamenleerlingen)
Regie: Natalie Heevel
Auditie: vrijdag 8 mei
Lesgeld: €760*

Spelen in een voorstelling? Dan is de productieklas iets voor jou! Je repeteert op de vrijdagen voor een voorstelling die in de meivakantie speelt in het theater. Je krijg spelles, filosofie, schrijven, beweging en voguedans.

BEING FIERCE
Een hele opbeurende voorstelling over hele vervelende dingen. Een ode aan mensen die krachtig, hartstochtelijk en temperamentvol het monster-van-de-maatschappelijke-druk in de bek kijken. Een betoog om in het leven waarde boven winst te plaatsen. Een troostmoment om mislukkingen te vieren.
Twaalf mensen willen iconen zijn, maar zijn bang om te falen. De angst onderdrukt hen, maar ze vechten tegen diskwalificatie van het leven. Ze wapenen zich. Samen. Met Glitters. Poses. Attitude. Trots. Waardigheid. & Plezier.
In de productieklas van 2020 maken we een voorstelling over mensen die worstelen met de druk die maatschappelijke verwachtingen met zich meebrengen. Een stuk over perfectionistische, faalangstige mensen die leren hoe ze door te performen hun kracht en eigenwaarde terug kunnen krijgen.

Inschrijven

* standaard lesbedrag bij betaling in 1x vóór 22 augustus. Wilt u later betalen of gespreid? Dan komt er € 25 aan administratiekosten bij. Kijk hier voor informatie over korting op het lesgeld.