Zomerkamp 2022

Ook zo’n zin in toneelspelen? Of ben je nieuwsgierig? Heb je zin om 4 dagen lang met theater aan de slag te gaan? Doe mee! Je werkt intensief – onder leiding van twee theaterdocenten aan een theatervoorstelling.

INSCHRIJVEN

Vakantiefeest bij de Krakeling – € 195

We werken op een unieke locatie: Jeugdtheater de Krakeling op het Westergasterrein midden in het Westerpark! Daar repeteren we de alle dagen en spelen er de laatste dag onze voorstelling voor ouders/familie/vrienden en mensen uit de buurt. Bij zonnig weer kunnen we zelfs lekker picknicken in het park. De eerste dag krijg je les op het gebied van spel, theatermaken en beweging. De dagen erna maken we met de groep scènes voor de voorstelling. Op de laatste dag kunnen alle familie en vrienden komen kijken. Je neemt je eigen lunch mee en wij zorgen voor drinken en wat lekkers. Om mee te doen heb je geen ervaring nodig, wel zin om samen te werken en een flinke dosis energie.

WEEK 1 – DE VLUGT CHALLENGE
Locatie: Broedplaats de Vlugt
Week: 19 t/m 22 juli
Klas: Groep 7/8
Programma:
19 juli – Videoclip maken
20 juli – Actiescène maken
21 juli – Rapnummer maken
22 juli – Filmscène maken

WEEK 2 – KRAKELING VAKANTIEFEEST 1
Locatie: Krakeling
Week: 16 t/m 19 aug
Klas: Groep 7/8
Programma: Voorstelling in een week

WEEK 3 – KRAKELING VAKANTIEFEEST 2
Locatie: Krakeling
Klas: Groep 7/8
Week: 23 t/m 26 augustus

ITA SUMMERSCHOOL – € 195
Locatie: ITA, Leidseplein
Week: 23 t/m 26 augustus
Klas: 12 – 15 jaar
Programma: Voorstelling maken in een week:

Wil je deze zomer intensief en verdiepend aan de slag met theater? Een week lang werk je onder leiding van twee ervaren theaterdocenten, aan een stuk in Internationaal Theater Amsterdam. We zitten op een unieke locatie, midden op het Leidseplein waar de stad aan ons voorbij raast. Daar repeteren we de hele week en spelen er de laatste avond onze voorstelling. De voorstelling is openbaar toegankelijk. Bij zonnig weer kunnen we zelfs lekker picknicken in het Vondelpark of zelfs een beetje locatie-theater maken. De eerste dag zal in teken staan van verdiepend spel. De docenten zullen je uitdagen in verschillende speelstijlen en improvisaties. We werken vanuit een script, maar ook vanuit eigen gemaakt materiaal. Het wordt een echte locatievoorstelling, door de hele schouwburg! Op de laatste dag kunnen alle ouders/vrienden en familie komen kijken. Wil jij deze zomer uitgedaagd worden op spel, schrik je niet van een tekst leren of een eigen scene maken en zit je boordevol energie en ideeën, meld je dan snel aan!