Daphne de Groot – marketing en communicatie

Daphne de Groot

Als kind had ik een droom: actrice worden. Ik speelde in allerlei theater- en musicalclubjes en het leek me fantastisch om van mijn hobby mijn werk te maken.

Ik besloot ergens halverwege de middelbare school echter van mijn andere hobby mijn werk te maken: schrijven. Zo kwam ik op de opleiding Media, Informatie en Communicatie terecht van de Hogeschool van Amsterdam. Dat bleek een schot in de roos. Inmiddels help ik verschillende culturele instellingen met de marketing- en communicatie, waaronder de AJTS. Zo kan ik al mijn hobby’s combineren: toneel, muziek, dans én schrijven.

Enne, op de maandagavond sta ik natuurlijk gewoon nog steeds te spelen en zingen bij mijn musicalvereniging in Hoorn. Want als dat acteer-virus je eenmaal gegrepen heeft, laat het je nooit meer los. Iets wat jullie inmiddels vast ook wel zullen herkennen!