Leslocaties

Hoofdlocatie Centrum (vr/za/zo)

hoofdlocatieDe hoofdlocatie van De Amsterdamse Jeugdtheaterschool zit in het Montessori Lyceum Amsterdam in de Pieter de Hoochstraat 59 >> in het C- en D-gebouw. Vanaf het Centraal Station te bereiken met tram 16 en 24; verder met tram 3, 12, 2 en 5.

Locatie Nieuw-West (di)

kaartjeDeze locatie in Amsterdam Nieuw-West zit in de Pro Rege school aan de Hemsterhuisstraat 87 >> Te bereiken met tram 1 en 17, halte Johan Huizingalaan (Cornelis Lelylaan), 6 minuten lopen.

Locatie Nieuw-West (do)

Deze locatie in Amsterdam Nieuw-West zit vanaf september 2019 in de DENISE (De Nieuwe Internationale School) aan de Piet Mondriaanstraat 140>>. Te bereiken met metro 50, halte Postjesweg, 6 min lopen, of stadsbus 18, halte Derkinderenstraat, 4 min lopen.

Locatie Westerpark (di)

De lessen vinden plaats in de Cliffordstudio, Cliffordstraat 38 >> Te bereiken met tram 10, halte Van Hallstraat, 1 minuut lopen.

Locatie Oost (wo)

Ons gebouw in Oost zit aan de Madurastraat 90 >> in het gebouw van Nowhere. Te bereiken met bus 22 of via het Muiderpoortstation. 

Locatie De Pijp (do)

dep de Pijp Ostadestraat 103 google kaartjeOnze locatie De Pijp is in het gebouw van Montessori Lyceum MAVO in de Van Ostadestraat 103 >> Te bereiken met tram 3, halte Ferdinand Bolstraat. Loop de F. Bolstraat in (van het Centrum weg), sla linksaf de Van Ostadestraat in. 2 minuten lopen.