Leslocaties

Hoofdlocatie Centrum (vr/za/zo)

hoofdlocatieDe hoofdlocatie van de amsterdamse jeugdteJAterschool zit in het Montessori Lyceum Amsterdam in de Pieter de Hoochstraat 59>> in het C- en D-gebouw. Vanaf het Centraal Station te bereiken met tramlijnen 16 en 24; De tramlijnen 3 en 12, en  tramlijnen 2 en 5.

Dependance West (di)

kaartjeOnze dependance in amsterdam Nieuw-West zit in de ProRegeschool aan de Hemsterhuisstraat 87>> Te bereiken met tramlijnen 1 en 17, halte Johan Huizingalaan (Cornelis Lelylaan), 6 minuten lopen.

Dependance – Buitenveldert (wo)

Onze dependance in Buitenveldert zit in de basisschool Kindercampus Zuidas  aan de Antonio Vivaldistraat 15>> Te bereiken met metro/trein naar Amsterdam Zuid of Amsterdam Rai. (ongeveer 10 minuten lopen)

Dependance Oost (wo)

dependance-oostOnze dependance in Oost zit aan de Madurastraat 90 >> in het gebouw van Nowhere. Te bereiken met bus 22 of via het muiderpoort station. 

Dependance De Pijp (do)

dep de Pijp Ostadestraat 103 google kaartjeOnze dependance in de de Pijp zit in het Montessori Lyceum MAVO in de Van Ostadestraat 103>> Te bereiken met tramlijn 3, halte Ferdinand Bolstraat. Loop de F. Bolstraat in (van het Centrum weg), sla linksaf de Van Ostadestraat in. 2 minuten lopen.