AJTS en Corona

 
Lentejeugdtheaterschool en Filmklas van mei en juni: deze worden verplaatst naar het begin van de zomervakantie. Er wordt niet gekozen voor een online variant. Zodra hierover alle informatie bekend is, ontvangen alle hiervoor aangemelde leerlingen en hun ouder(s) persoonlijk bericht. Uiteraard wordt het lesgeld terugbetaald als blijkt dat niet kan doorgaan op een veilige manier! 
Zomerjeugdtheaterschool in juli en augustus blijft vooralsnog staan. Maar we overwegen wel het zomerkamp te organiseren op een minder intieme wijze dan momenteel nog gepland staat, dus b.v. zonder kamperen. Uiteraard worden alle ingeschreven leerlingen bijtijds op de hoogte gebracht als er iets verandert.
Seizoen 2020-2021: uiteraard is het voor iedereen nu moeilijk ver vooruit te kijken. Meld uw kind (weer) aan, zodat wij plannen kunnen maken voor het nieuwe seizoen!
Inschrijven
CoronaCreaties project: de AJTS is, bij gebrek aan 'levende' lessen voor al haar leerlingen 3 weken ONLINE:
- de leerlingen ontvangen elke maandag een filmpje van hun docent met daarin theateropdracht(en) voor thuis
- zij maken met die opdracht een eigen video van max. 1 minuut en zenden dat in. Graag vóór de eerstvolgende vrijdag. Als dat niet lukt, is later ook goed.
- de (eigen)docent geeft feedback op elk ingezonden filmpje
- er wordt een 1e/2e/3e prijs uitgeloofd voor de mooiste inzendingen; t/m 15 april kun je meedingen voor de prijs! 
- insturen mag nog tot 3 mei; je ontvangt dan nog een feedbackmail, maar mogelijk van een andere docent dan die van jouw eigen klas
16 maart: Alle theaterlessen binnen- en buitenschools zijn afgelast tot nader order